Com mantenir intactes els teus anells Unicoh

Quan parlem d’un anell Unicoh juguem amb avantatges en quant al seu manteniment. Els principals motius en són dos: que el diamant és el material més dur del món i que els acabats de l’or són sempre mats. No obstant això, hi ha unes certes consideracions a tenir en compte si volem mantenir-los com el primer dia.

Qui tingui una joia sabrà tot el que pot arribar a simbolitzar: el record heretat d’una mare, el moment màgic d’una proposta de matrimoni, el sentiment d’aquell dia que vas decidir estimar-te… Aquestes peces úniques que van més enllà de l’estètic es mereixen una cura especial, perquè podrien un dia passar a una altra mà guardant, en la seva lluentor, alguna cosa de tu. I com esperem que els nostres anells Unicoh, el diamant de color dels quals serà sempre el teu (no hi ha dos diamants Unicoh iguals, cada color és irrepetible) es converteixin en aquesta mena de peces, t’explicarem com conservar-lo com a nous.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és HAPPY-2-1024x726.jpg

1.- Un anell Unicoh vol un lloc únic.

L’or és un metall tou que es ratlla amb facilitat, per això, tenir les teves joies organitzades farà que romanguin com el primer dia. Si cal posar especial atenció en els teus anells Unicoh, o en qualsevol de les teves joies amb diamants és perquè, aquests, a l’ésser el material més dur del món, ratllen tots els metalls i resta de pedres: és millor guardar-los per separat, en una bosseta de vellut o en la seva caixa original.

2.- Una neteja suau

Una bona neteja és essencial, però mai amb productes químics! Aigua i un sabó el més natural possible i de PH neutre seran més que suficient. Si vols revitalitzar el poder energètic del teu diamant, aquí un consell no tan basat en la ciència com en la saviesa popular: renta-ho en l’aigua corrent d’un riu, posant la màxima consciència en el que estàs fent (i tenint molt compte amb què no se l’emporti el corrent!).

3.- No pot tenir-ho tot: el teu anell Unicoh no és esportista.

Pot ser que, com sempre portes amb tu el teu anell Unicoh, sembla que ja formi part de tu, i per això oblides llevar-te’l en els moments en els quals deuries. Un d’aquests moments és el de fer esport, perquè, a més de que la suor és àcida i pot danyar els metalls, evitaràs els probables cops que danyarien el metall o afeblirien els encastos.

4.- Lluir el teu anell Unicoh a la platja o a la piscina: sí, però no quan et banyis.

Que t’encanta lluir alguna una joia acolorida i atrevida, com és el teu anell Unicoh, i que realçiel bronzejat sota el teu barret de ràfia a la vora de la mar, això és innegable. No et demanarem que no ho facis, però sí que recordis llevar-t’ho en el moment del bany. La sal i el clor (en el cas de la piscina) podrien acabar danyant de manera irreversible el color dels metalls i diamants.

5.- Els cosmètics i els anells, una combinació a vigilar de prop

Els químics dels productes cosmètics, els perfums o fins i tot del gel de dutxa, per suaus que siguin, poden provocar que l’or del teu anell es vagi enfosquint amb el temps. Per a evitar-lo és aconsellable seguir l’ordre correcte: utilitza primer els teus cosmètics (gel, cremes, olis, maquillatges) i posa’t les teves joies al final.