Gamin ha presentat avui la seva nova col.lecció Fenix 7

Gamin lidera, des de fa anys, el mercat de rellotges intel·ligents multiesport. Els seus models s’han convertit en companys essencials en la rutina d’esportistes tant amateurs com professionals. Un dels seus models més icònics és el Gamin Fenix 7, que, en les seves diferents versions, ofereix solucions precises a tota mena d’esportistes gràcies a les últimes tecnologies, els materials de més alta gamma i una cuidada estètica.

Avui mateix s’ha dut a terme una presentació en línia de la nova col·lecció de Fenix, amb la qual, assegura la companyia, pretén demostrar que “la funcionalitat i la bellesa són inseparables”.

Els tres nous models que s’han presentat ofereixen les mateixes funcionalitats i es diferencien pels seus materials i grandària. El primer d’ells, el Gamin Fenix 7S, és el model més petit: la seva esfera de 1,2 polzades està integrada en una caixa de 42 mil·límetres. Li segueix el Gamin Fenix 7, amb panell de 1,3 polzades i 47 mil·límetres, i el de major grandària, el Gamin Fenix 7X, la pantalla del qual aconsegueix les 1,4 polzades i els 71 mil·límetres de caixa. El disseny d’aquests dos últims difereix del primer, ja que, tant en el Fenix 7 com el Fenix 7X, els cargols davanters queden visibles.

A més de l’edició estàndard, tots ells presenten opcions amb lents Power Glass i Sapphire Glass, que amplien l’autonomia de la bateria gràcies a la nova càrrega solar. El model més avançat, el 7X, només es pot comprar amb aquest sistema de càrrega, que ofereix fins a 37 dies d’autonomia en mode estalvi.

Quant als materials, Gamin ha indicat que les dues versions primeres estan disponibles amb caixes de polímer de fibra reforçada que eviten corrosions, mentre que els Sapphire Solar estan fets de titani amb pantalla de safir, pràcticament impossibles de ratllar.

Un dels avanços que la marca ha destacat és el nou format del botó ‘Start/Stop’, que ara està més protegit i és més fàcil d’utilitzar amb guants. I una altra de les novetats és la funció Flashlight, una llanterna multiLED que s’activa amb un senzillíssim control per a facilitar l’esport nocturn i guanyar en seguretat. Compta amb dos colors: el blanc, per a visualitzar la ruta i que s’activa quan l’esportista mou el canyell cap endavant, i el vermell, quan el retira cap endarrere, per a ser reconegut en la foscor.

Quant a la navegació, els models de Fenix 7 compten amb una interfície d’ús fàcil i és compatible amb aplicacions de música, com Spotify o Deezer, així com pagaments ‘contactless’ amb Gamin Pay i funcions de seguretat i seguiment.

Així mateix, aquests rellotges compten amb accés gratuït a mapes TopoActive descargables a tot el món, que ara presenten nous nivells de zoom per a conèixer al detall espais i terrenys.

En poques setmanes ja els tindrem a la botiga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *