La influència de les pedres de colors

De sobres és sabut que les gemmes exerceixen una influència positiva en l’equilibri físic, mental, emocional i espiritual d’una persona. En aprofundir en el tema descobrim que les propietats de les gemmes d’un mateix color s’assemblen considerablement. Per exemple, la maragda, el jade i el peridot, totes elles verdes, s’associen a la salut, l’harmonia i la tranquil·litat. Això passa perquè els colors exerceixen en nosaltres un fort impacte emocional, maximitzant l’efecte del mineral mateix. Què suposarà llavors mantenir el color original d’un diamant, com ocorre amb els diamants Unicoh de Mimoh?

La influència dels colors

El color és una propietat inherent a tot el que ens envolta. Des de l’antiguitat ha tingut un valor simbòlic i ritual que va ser incorporat pels artistes com a manera d’influir en les emocions dels qui contemplen una obra, i les qualitats i les complexitats de la qual han anat guanyant complexitat al llarg dels segles. Els colors són capaços d’estimular o crear alegria o tristesa, poden fer-nos sentir enèrgics o relaxats, afavoreixen sensacions tèrmiques de fred o de calor, i també ens fan percebre ordre o desordre. Existeix, fins i tot, una psicologia del color: un camp d’estudi que està dirigit a analitzar com percebem, ens sentim i ens comportem davant diferents tons, lluentors i intensitats del color.

El poder del diamant

El diamant, per part seva, s’ha relacionat des de sempre amb la cerca de puresa i de perfecció. En gemmologia se le associan atributs com ara l’impuls d’una actitud vital positiva, la potenciació de l’autoestima, la inspiració en la creativitat o la protecció enfront de problemes de salut.

Malgrat que els diamants naturals poden trobar-se en diverses tonalitats, la joieria, en general, sempre s’havia decantat per l’elecció de diamants incolors. Fins ara. La peculiaritat dels diamants Unicoh de Mimoh, la marca de la nostra creació, resideix en què aquests conserven unes tonalitats naturals que van del malva fins al blanc trencat, passant pel groc, la gamma del marró i dels vermells més terrosos i el gris. I que aquest color, com probablement ara ens sembla lògic pensar, no fa més que sumar-li un valor afegit.

Els colors d’Unicoh by Mimoh

  • MALVA FOSC I VERMELL TERRÓS: S’associen al romanticisme i a la magia. El vermell viu és el color més intens emocionalment, però en les seves gammes terroses desprèn calidesa, feminitat, delicadesa. Connecta perfectament amb el malva, un color molt espiritual, que simbolitza la intuïció.
  • MARRÓ I DAURAT: El marró és el color de l’acolliment, de la humiltat, de la terra, mentre que el daurat s’associa amb la bellesa i amb el valuós. Una mateixa gamma, un efecte complementari. Junts formen un tot, i aquest tot s’associa amb la permanència i la fidelitat, amb l’honradesa i la confiança.
  • GROC: Les flors i els raigs de sol, l’àcid de les llimones. El groc és eixelebrat i juganer, és el color de l’alegria, l’optimisme i la joventut. Per pàl·lid que sigui, sempre ens resulta viu, perquè és el color més brillant de tots. Desperta sensacions de felicitat i entusiasme. És més jove i «entremaliat» dels colors
  • GRIS FUMAT, BEIX I BLANC TRENCAT: Els colors per excel·lència de lo mineral, de la “pedra”. Són aquests colors tènues, tons naturals, que aporten simplicitat, calidesa i connexió amb la terra. Són tranquils i neutres i apaivaguen l’ànim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *