A Frasquet Joiers, creem la teva joia somiada.

I si aprofites el temps de reclusió per a imaginar la joia dels teus somnis? Nosaltres, quan obrim les nostres portes de nou, farem el possible per fer-la realitat.

El confinament, com tot, té el seu costat bo. Ho hem vist en el descens dràstic de la contaminació, en la consciència de la importància de la sanitat, en l’augment de la cooperació i la solidaritat i en el despertar de la creativitat, entre d’altres coses.

Nosaltres, mentre tenim la persiana baixada, pensem en noves formes, colors, col·leccions, i proposem: per què no ho fas tu també? Aprofita per a imaginar la teva joia somiada i vine a Frasquet Joiers, quan tot això acabi, a fer-la realitat!

Com ja deveu saber, a Frasquet Joiers, a més de vendre les millores marques, proposem joies a mida. La nostra experiència en el disseny de joies i la qualitat de les pedres que ens ofereixen els nostres proveïdors, diamanters i gemmòlegs, ens permet oferir peces personalitzades: aquelles amb les quals t’identifiques al 100%, que siguin úniques i que hagis imaginat tu.

Aquest servei ens permet respectar la proximitat que ens caracteritza oferint la millor qualitat i, alhora, fer el que més ens agrada: donar forma als teus somnis.

Heus aquí uns quants exemples que et poden inspirar:

I ara, comença a somiar, que t’esperem!