Aquaracer: quan esport i elegància van de la mà

La història de TAG Heuer ha estat des de sempre fortament vinculada al medi marí, però a la seva faceta més extrema, la de les profunditats. En certa fórmula simbòlica, també la de la dona, des de la llunyana mitologia clàssica, repleta de sirenes i nimfes. El nou Aquaracer fa honor a les seves pròpies arrels i venera les d’elles, dissenyant un rellotge per a la dona exploradora, lliure, femenina i valenta. Perquè, no ho oblidem: aventura és femení.

TAG Heuer Aquaracer: un instrument professional

És cert que el nou Aquaracer té un disseny exquisit, però cal recordar que aquest cèlebre model de TAG Heuer és i sempre ha estat un rellotge esportiu. La prioritat de la marca, amb aquesta renovació, ha estat oferir un instrument resistent amb una àmplia gamma de funcions per a les aventures més atrevides, a priori en el mar, però també en la terra. Per això, cadascun d’aquests tres nous models de quars compta amb les sis característiques que suposen l’essència del Aquaracer: bisell giratori unidireccional, cristall de safir, corona enroscada, hermeticitat fins a 300 m (30 bar), agulles i marcadors luminescents, i un doble tancament de seguretat en el braçalet o la corretja.

TAG Heuer Aquaracer blue

Sens dubte, està dissenyat per a suportar les condicions més desafiants a les quals la dona aventurera es pot enfrontar, tant per sobre com per sota de les ones, perquè el nou Aquaracer és una estilosa eina professional que reflecteix l’audaç esperit de TAG Heuer. Amb aquests tres nous models de 35 mm, la innovadora marca de rellotgeria suïssa ha creat el rellotge ideal per a la dona que parteix a la recerca de les experiències més gratificants que la naturalesa pot oferir. Perquè, tant una immersió a les profunditats del mar o l’ascens al cim més alt, ofereixen una experiència sensorial que cal viure, perquè no s’explica.

La sofisticació, un valor afegit al TAG Heuer Aquaracer

El nou Aquaracer és fiabilitat i precisió. Però també sofisticació. Com en l’essència femenina, la fortalesa i la bellesa s’uneixen estretament en aquest el rellotge tot terreny i tot estil. El seu disseny està inspirat en les profunditats marines, estretament lligades a l’origen de TAG Heuer i, alhora, tan femenines, amb les seves inspiradores ondulacions blava profund o el brillant nacre que embolica les perles encara per descobrir.

TAG Heuer Aquaracer esfera

Els models d’acer inoxidable estan disponibles amb un braçalet del mateix material o amb una corretja de cautxú en un blau tan profund com el de l’esfera. El dibuix de trama creuada en la corretja està inspirat en la textura de les cordes de vela, un detall que ressalta l’esperit marí d’aquest model. Així mateix, la corretja de cautxú és ideal per a la pràctica d’esports aquàtics: duradora, còmoda, lleugera i impermeable.

TAG Heuer Aquaracer nácar

El verd maragda, la gran novetat del Aquaracer

Ahir, pocs dies després del llançament del nou Aquaracer, es va presentar un nou disseny que se suma a aquesta col·lecció i que ofereix l’esfera d’un intens verd maragda, en una interpretació atrevida dels seus models clàssics. S’atreveix la marca suïssa a incloure un color de tendència que segueix, no obstant, invocant al mar, en unes de les tonalitats més misterioses i desconegudes, però alhora càlides, que l’oceà ens ofereix.

TAG Heuer Aquaracer esmeralda

Tot això converteix l’Aquaracer en el rellotge esportiu definitiu, amb un estil atemporal i una precisió certificada que combina perfectament amb qualsevol look.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *