Mimoh sorpren amb la seva nova col.lecció

Mimoh, la jove marca d’alta joieria, ens sorprendrà aquesta primavera amb peces úniques i atrevides a les quals no ens té acostumats. Preparats per a una explosió de colors, formes i matèries?

Quan veiem un anell Unicoh, amb el seu característic diamant rose cut de color natural encastat en or mat, sabem de seguida que estem davant d’una peça de la marca Mimoh. I és que és diferent a tot allò conegut, té una ànima. El que va portar als seus creadors a atrevir-se amb la qual és avui la seva gamma més icònica va ser l’ambició de renovar l’alta joieria mantenint la seva essència, trencant motlles i conservant qualitat, a fi d’acostar-la a un públic més jove i menys clàssic.

Doncs bé, aquesta primavera, ho han tornat a fer! Ens sorprendran amb peces que mai abans hauríem associat a la marca: combinacions càlides i marines de coral i perles, arracades llargues amb gemmes de colors vibrants, aros sorprenentment diferents -no us podem avançar per què- i fins i tot amb superposicions de collarets big size.

Aquesta nova col·lecció aporta encara un plus de frescor a una marca que ja podia bé fer gala d’ella. Encara que no us podem avançar més imatges, us animem a seguir-nos en les nostres xarxes socials (@frasquet_joiers) i començar a descobrir aquestes sorprenents peces des de la setmana pròxima. I els/les amants de la col·lecció Unicoh, no patiu, estarà també molt present aquesta temporada, perquè és l’ànima de Mimoh.

Mimoh Joyas, pequeñas obras de arte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *