El nou any xinès de Gucci

Gucci, seguint la seva línia transgressora, ha volgut celebrar el nou any xinès llançant una original col·lecció que ret homenatge tant l’animal que governarà el 2020 segons la tradició oriental, com al personatge original i més icònic dels estudis Disney: Mickey Mouse. Original, acolorida i atrevida.

Fa 5 dies va tenir lloc l’entrada al nou any xinès. El 2020 serà, segons la tradició oriental, l’any de la rata. Encara que a priori el nom no soni massa atractiu, els anys en què la rata governa són considerats de positivisme, equilibri i canvis radicals. La rata és el primer animal dels dotze de l’horòscop xinès i marca l’inici del cicle. És un dels millors per a explotar el nostre costat encantador i enginyós, sense deixar enrere la nostra versatilitat.

Sembla que la trencadora marca Gucci ha començat a sentir la influència de la rata des d’un temps enrere, perquè ara ens sorprèn amb una col·lecció que trenca els motlles. El seu protagonista, com no, és el rosegador més famós del món. Mickey Mouse ha omplert de color i alegria tota una gamma de joies i rellotges, retornant-nos a la nostra època més naïf i dotant-la, alhora, de l’elegància de l’alta joieria. La imatge icònica de Disney es barreja amb altres motius tradicionals de Gucci en una harmonia perfecta.

Amants de Disney i de l’alta joieria: us esperem a Frasquet Joiers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *