SORTEIG “SÍ, VULL”

sorteig sí vull

SÍ, VULL.  

Clar que sí, perquè no es pot dir “no” a un regal com aquest… Futurs nuvis:

FRASQUET JOIERS US OFERIM LES ALIANCES DEL VOSTRE CASAMENT!

Sabem que està sent un any molt complicat per organitzar el vostre dia, per això, us ho volem posar molt fàcil donant-vos la possibilitat de guanyar dues aliances Mimoh en or rosa, blanc o groc de 18K i acabat martelé valorades en 480 € cadascuna!


La participació es farà a través d’un simple formulari que us facilitarem a la botiga. Veniu a veure’ns i demaneu-nos-el: omplir-lo us portarà menys d’un minut!

Podeu participar-hi fins al 31 de juliol de 2021 al tancament de la botiga. El mateixa dia es portarà a terme el sorteig de manera aleatòria i el 2 d’agost contactarem amb els guanyadors.


Us esperem a Frasquet, al carrer Jacint Verdaguer, 14 de Vic!

Molta sort!


Bases legals:

1. EMPRESA ORGANITZADORA DEL SORTEIG

L’entitat organitzadora d’aquest sorteig és l’empresa Frasquet Joiers S.A, amb domicili social en Carrer de Jacint Verdaguer, 14, 08500 Vic, Barcelona.

2. FINALITAT DEL SORTEIG

La finalitat d’aquest sorteig és premiar als clients de Frasquet Joiers per la seva fidelitat.

3. ÀMBIT GEOGRÀFIC I PARTICIPANTS

Aquestes promocions tenen àmbit nacional.

4. ÀMBIT TEMPORAL

El termini de la promoció s’iniciarà el dia /02/2021 a l’obertura de la botiga i finalitzarà el 31/07/2021 en tancar la botiga. Només tindrà lloc a Frasquet Joiers i sota el compliment de les presents bases legals.

5. PARTICIPANTS

Els participant hauran d’omplir el formulari que se’ls facilitarà a la botiga. No podran participar en aquest sorteig els treballadors de Frasquet Joiers ni col·laboradors directes o indirectes que hagin intervingut en la promoció o en la impressió dels materials corresponents a aquests, així com els seus familiars en primer grau.

Si es produís tal circumstància, Frasquet Joiers descartarà de manera automàtica aquestes participacions. Frasquet Joiers no es fa responsable de la veracitat de les dades facilitades pels participants ni de no poder contactar amb els participants i/o guanyadors si les dades facilitades no són correctes o tenen errors.

La present promoció pretén que la competició entre els diferents participants es faci amb igualtat d’oportunitats i amb estricte respecte a les normes de la bona fe. Per aquest motiu, Frasquet Joiers es reserva el dret a excloure automàtica i immediatament de la mateixa a qualsevol participant que transgredeixi les normes de la bona fe, observi una conducta mentidera o inadequada, empri mitjans fraudulents o incompleixi aquestes Bases en qualsevol dels seus extrems. En cas que les irregularitats es detectin amb posterioritat al lliurament efectiu d’algun dels premis, Frasquet Joiers es reserva el dret d’exercitar les accions legals pertinents contra el seu autor o responsable, entre altres, les tendents a la devolució dels premis.

6. PREMI

El premi seran dues aliances d’or de 18K marca Mimoh valorades en 480 € cadascun. El premi haurà de recollir-se a la joieria Frasquet Joiers de Vic a partir del 3 d’agost. No es faran enviaments.

7. MECÀNICA D’ADJUDICACIÓ DE PREMIS

Serà un sorteig aleatori el guanyador del qual triarà una mà innocent.

El guanyador autoritza el fet que el seu nom sigui publicat en les xarxes socials de Frasquet Joiers. El guanyador serà avisat mitjançant un missatge privat. Si el guanyador incomplís les normes d’aquest sorteig o no pogués ser localitzat dins dels terminis d’aquestes bases (3 dies), el premi que li hi hagués correspondre quedaria desert.

8. CONTACTE AMB EL GUANYADOR

Els guanyadors seran contactats el dia 25 de desembre un comentari en la imatge del sorteig i a través d’un missatge privat. El guanyador haurà de contactar en un termini de 3 dies per a efectuar la comunicació. Si transcorregut els dies, Frasquet Joiers no obté resposta incloent totes les dades necessàries per a fer lliurament del premi, s’anul·larà el lliurament.

En el cas que algun guanyador o guanyadors no contestin dins del dia indicat, Frasquet Joiers es reserva la facultat de nomenar nou(s) guanyador(es), seguint el procediment descrit en aquest article. En cas que dites nou(s) guanyador(es) tampoc contestin, Frasquet Joiers podrà declarar desert el premi.

9. FISCALITAT

La celebració del previst sorteig, així com la concessió del premi queden subjectes a la normativa fiscal vigent.

10. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La simple participació implica l’acceptació d’aquestes bases íntegrament pel que la manifestació, en el sentit de no acceptació d’aquestes, implicarà l’exclusió del participant i, a conseqüència d’aquesta, quedarà Frasquet Joiers alliberada del compliment de l’obligació contreta amb aquest participant. En acceptar el premi, el guanyador assumeix totes les despeses en els quals incorri, excepte els quals expressament estiguin inclosos en la promoció en qüestió, així com la responsabilitat que es pugui derivar de la recollida i utilització d’aquest premi. En tal sentit, el guanyador serà responsable de tots els impostos reportats o despeses que no s’esmentin específicament en aquestes bases.

11. DRETS DE LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Frasquet Joiers es reserva el dret d’usar els noms i les imatges dels participants agraciats, així com de tots els participants a l’efecte de la seva utilització en fins publicitaris en els mitjans que estimi oportuns i sense necessitat de notificació explícita.