Guia per a unes noces perfectes i… Km 0!

noces km 0

Tenim ganes de noces. Moltes ganes. Aquest any tan estrany ens ha impedit gaudir, com en anteriors, de primaveres de seda blanca, de rams i riures, de família i amics, de la festa de l’amor per excel·lència. Per a reprendre el temps perdut, hem pensat a portar-vos una guia completa per a celebrar unes noces perfectes, única i km 0 (a Vic i voltants). Com a casa, enlloc!

Sembla que l’ull de la tempesta ja ha passat i que els amants us torneu a plantejar celebrar la vostra unió. Tenim la intenció d’ajudar-vos, perquè, amb el que deveu d’haver passat (endarreriments, incertesa…) us mereixeu avui totes les facilitats del món. Heus aquí unes idees (i alguna sorpresa) per a celebrar unes noces meravelloses i Km 0: als voltants de Vic. Perquè el temps és or i, avui en dia, com a menys distància haguem de recorrer, millor.

MES ALBEREDA:

Un casament és, en la vida, un moment màgic, únic, irrepetible. Per això cada detall ha de ser perfecte, fet a mida, carregat de significat.

A Mas Albereda faran possible que així sigui. No sols perquè compten amb un espai autèntic i de bellesa excepcional, tant en els seus interiors com als seus jardins o en les carpes exteriors. És també perquè són experts en personalitzar celebracions, vetllant perquè tot surti com cada parella de nuvis ho ha somiat. Poc importa si heu imaginat una petita festa íntima o una gran celebració: a Mas Albereda sabran com fer que sigui un momento únic.

Però és que, a més, si reserveu les vostres noces a Mas Albereda…

FRASQUET JOIERS

GAUDIREU D’UN 20% DE DESCOMPTE EN LES ALIANCES I JOIES PER A LES NOCES!

Us animem a descobrir les aliances de Mimoh, amb un original acabat martelé i en or groc, blanc o rosa. O les seves mitges aliances amb aires barrocs. O les arracades inspirades en la seva col·lecció Unicoh.

Veniu amb temps perquè l’elecció no serà gens fàcil!

CARLAMEL DE CANYELLA

La guinda del pastís en unes noces la posa, com no, el mateix pastís. Si voleu sorprendre a tots, opteu per un dels meravellosos i originals pastissos de Carlamel de Canyella, que, de bonics, fa pena tallar-los. Per feu-ho! Perquè és un cop estiguin a la boca quan entendreu que es tracta d’alguna cosa que no sembla d’aquest món.

EL GALLARET

Cada núvia és única, com també ho és cada flor. El ram perfecte passa per entendre i sentir el que una núvia vol transmetre en el seu moment. I aquest tracte tan pròxim com professional el trobareu a El Gallaret. Si no teniu clar el ram que voleu, deixeu-vos guiar per les seves floristes: sabran, millor que vosaltres mateixes, quines flors us defineixen i us estan destinades.

JORDI ANGUERA NOVIAS

  • Bé mereix un vestit el desplaçament fins a Barcelona! Quan entreu a l’atelier de’n Jordi Anguera descobrireu un petit món dividit en tres diferents atmosferes, sempre inspirades en la pròpia dona, que busca feminitat, elegància, comoditat i intemporalitat en el disseny.
  • Deixeu-vos encantar per vestits dobles barrejant textures en chantillís i blondes amb transparències en escots, amb esquena quadrada o en forma de V.
  • Descobriu tints empolsats, barrejant tons rosa quars amb subtils tocs de chantillys o blondes brodades en cotó.
  • Atreviu-vos amb vestits de dues peces: barregen amb elegància faldilles amb volums naturals i cossos traslluïts.

Però, sobretot i abans de res, deixeu-vos guiar per en Jordi: fa sentir a cada núvia com una princesa i sabrà com fer perquè enlluerneu al màxim.

Us fa falta alguna cosa més per a dir “Sí, vull”?