El regal perfecte està a Frasquet Joiers

regals, joieria

Entrar en una joieria com Frasquet Joiers els dies previs al Nadal significa donar amb el regal perfecte sigui qui sigui el destinatari, perquè el ventall de possibilitats és molt més gran del que us podeu imaginar: dóna per a tots els gustos i per a totes les butxaques. Us ajudem a escollir amb aquestes sorprenents idees!

PER A ELL

La serie Fenix 6 de Garmin per als més esportistes

L’última tecnologia en rellotges multiesport amb GPS? Un rellotge més aviat elegant? I, perquè no…TOT!
Aquest “tot” ho reuneix la nova i esperadísima sèrie Fenix 6 de Garmin. El Fenix 6, en les seves diferents versions, s’ha convertit en el definitiu dels rellotges inteligents multiesport amb GPS. Actualment toca sostre tant en tecnologia com en disseny. Complementa els elaborats programes d’entrenament per a maximitzar el rendiment amb mapes, música, control intel·ligent i molt més. Recull tots els encerts de la seva versió anterior però suma algunes opcions d’allò més interessants, entre les quals destaca la tecnologia “Power Glass”, una capa addicional en el vidre que permet recarregar el rellotge amb energia solar i augmentar l’autonomia fins a uns espectaculars 21 dies. El més petit de la serie el tenim a Frasquet Joiers a 599€; el de més alta gamma, a 1099€. Serà, sens dubte, el regal estrella d’aquest Nadal.

garmin fenix 6

ARTICLES D’ESCRIPTURA MONTBLANC: UN VALOR SEGUR I PER A TOTES LES BUTXAQUES

A Frasquet Joiers comptem amb articles d’escriptura i marroquineria de la prestigiosa marca Montblanc, és a dir, que tenen el segell de qualitat d’una de les millors marques del món. Per descomptat, també en el disseny!
Els articles Montblanc són un valor segur, un d’aquests “comodins” que absolutament sempre seran un encert. I no us confongueu! És cert que hi ha plomes de disseny exquisit que sobrepassen els 1000€, però també hi ha bolígrafs de línies sòbries i elegentísimes, com aquests de la gamma PIX, a un preu tan assolible com 205€. Complementa-ho amb una llibreta de pell, l’èxit està assegurat.

PER A ELLA

JOIES RAIVE: L’ARTESANÍA DE LA PLATA I LES PEDRES SEMIPRECIOSES AL TEU ABAST

Les joies Raive saben tocar l’ànima salvatge de tota dona. Els seus dissenys atrevits juguen amb un impressionant ventall de minerals i pedres semiprecioses, amb infinites talles, colors i propietats. S’encasten en plata de llei, modelada amb aires barrocs, o en formes sumptuoses, sempre molt femenines. Anells, polseres, penjolls o pendents, sempre fets a mà, desprenen una personalitat pròpia i, el millor, a l’abast de moltes butxaques: a Frasquet Joiers podreu trobar la joia Raive perfecta a un preu d’entre 80€ i 150€.

MIMOH, LA POSSIBILITAT DE REGALAR UN DIAMANT ÚNIC

La gamma més lloada de la jove marca Mimoh és la gamma Unicoh. Es tracta d’anells d’or blanc, rosa o groc, amb acabats mats i amb un protagonista molt especial encastat: un diamant opac de color natural i de talla rose cut, la talla més antiga, espiritual i que millor conserva la grandària del diamant. Els diamants de colors grisencs, terrosos i malva que llueixen aquests anells els converteixen en peces úniques (no hi ha dos iguals) portables en qualsevol ocasió. A més, com que l’opacitat és un valor afegit, les intrusions no són un problema (li aporten matisos, fins i tot!) i fan que, per fi, un diamant, sigui accessible.
Els anells Unicoh de Mimoh van des dels 580€ fins als 980€, però lluint aquest últim un diamant de més d’1 quilat!

diamant unicoh de mimoh joyas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *