Les joies bàsiques per a les vacances

Las joyas básicas

Ha arribat la desitjada i alhora temuda hora de tancar la maleta… T’oblidaràs d’alguna cosa realment imprescindible? Trobaràs a faltar aquest complement si decideixes deixar-lo? Val la pena agafar aquest vestit? A Frasquet Joiers no et solucionarem totalment el problema dels “per si de cas”, però sí que ho farem parcialment. Com? Explicant-te quines són les peces comodí que mai podran trencar l’equilibri del teu look i que no poden faltar ni al teu joier ni a la teva maleta.

Existeix una sèrie de joies que valen tant per al dia com per a la nit, que són perfectes per a unes vacances en la naturalesa i per a un cap de setmana a la ciutat de moda, que es fan aptes per al dia a dia i per a les nits de gala. Salvaran el teu look en el cas d’un pla inesperat i, per això, són les acompanyants perfectes en les teves vacances.

Unes arracades petites

Un fons de joies no tindria sentit sense unes arracades que emmarquin la teva mirada, per això les arracades curtes són les primeres imprescindibles de la nostra llista. Li donen un toc de lluminositat al teu look més desenfadat de samarreta i texans i seran també un encert segur amb un vestit elegant.

Per a triar-les, tingues en compte aquestes indicacions: l’or blanc o la plata afavoreixen més a les pells clares i el daurat a les més bronzejades, el diamant transparent és un encert segur i les perles mai han passat ni passaran de moda. El fet que aquestes pedres siguin blanques o translúcides les fa combinables amb qualsevol color.

Així doncs, uns petits diamants brillants de Mimoh encastats en or o unes juvenils perles de Camaleoni en plata seran aliades segures en qualsevol ocasió: que no faltin en la teva maleta.

Cadenes d’or i penjolls minimalistes.

Els penjolls d’or senzills són alhora elegants i molt femenins, per això et fan sentir especial. Per a no desentonar mai amb el teu estilisme, et recomanem que siguin de cadena fina i simples, perquè, el secret per a adaptar-los al moment, la situació o la teva personalitat està en la llargada: les diferents llargades et permetran poder combinar-los junts o posar-te’ls per separat, donant-te un toc de frescor o bé prevalent l’elegància. Si vols innovar i portar la teva cadena d’una forma més original, tria posar-te-la sense penjoll: aportará una dosi de chic al teu estil.

L’or, en aquest cas, és sempre la millor opció. Si vols triar alguna peça amb alguna característica distintiva que t’aporti personalitat i una mica de color, afegeix a aquest or una pedra senzilla, de color neutre i fàcilment combinable. Raive Joies té opcions perfectes per a això!

Anells combinats

Una combinació d’anells senzills i elegants és un must have des de fa ja moltes temporades. L‘ideal és combinar un anell amb pedra central, apostant sempre pel color neutre, amb altres simples, o amb petits diamants transparents de talla brillant que mai sobrepassin de l’estructura de l’anell mateix.

En el cas dels anells, l’opció més original, elegant i encertada sempre la trobem en la gamma Unicoh de Mimoh i en els seus diamants de color natural, de gammes grisenques i terroses combinables amb tot i de talla rose cut. Tria l’or que millor s’adapti a la teva personalitat: blanc, rosa o daurat, perquè qualsevol d’ells, fins i tot tots alhora, quedaran de luxe amb el teu estil.

Braçalets varis i minimalistes

En el cas dels imprescindibles en quant a polseres i braçalets, el ventall d’opcions és més ampli que en la resta dels complements. No importa si els prefereixes rígids o amb fil de seda adaptables per a no treure-te’ls mai, perquè la seva versatilitat fa que, en la seva majoria, combinin a la perfecció. Això sí, sempre que siguin de disseny senzill, sense extravagàncies! Els colors i els maxi braçalets són ideals per a esdeveniments i looks molt concrets, per això és probable que en les nostres vacances acabin sent un “per si de cas”.

I ara, solucionat el tema dels bàsics de joieria, només ens queda desitjar-te unes fantàstiques vacances!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *