Meistersinger, l’encant de la senzillesa

frasquet joiers

Amb els seus rellotges d’una sola agulla, MeisterSinger es remunta als orígens de la rellotgeria, perquè l’agulla dels minuts no va aparèixer fins a ben entrat el segle XVIII. Amb aquest diseny únic ens anima a utilitzar el nostre temps d’una forma pausada, no donant als segons la importància que en realitat no tenen, gaudint d’una dolça senzillesa. I, com no, d’un disseny exquisit.

Rellotges d’una sola agulla, un concepte amb tradició

Els primers rellotges, per descomptat, només tenien una maneta o un sol indicador de temps. Exemples destacats són el rellotge de sol i el rellotge de sorra, els quals utilitzen un disseny simple i primordial per a mesurar el temps. Un rellotge MeisterSinger emula aquests models antics i rememora uns temps en els quals els minuts no eren essencials, ni en el rellotge, ni en la vida.

Els rellotges de torre de l’Edat mitjana, molts encara avui en peu, van ser la inspiració principal de MeisterSinger, el detonant de la idea, perquè tampoc necessitaven més que una sola maneta. Aquests rellotges, visibles des de llunyanes distàncies per als habitants del poble i la ciutat, eren més que suficient per a marcar el ritme dels dies. Només els temps moderns i l’adveniment de la industrialització van fer necessari pensar en períodes de temps cada vegada més curts. A mesura que els dies es començaven a viure a contrarellotge, els rellotges van anar necessitant gradualment les manetes dels minuts i els segons. Fins que va arribar MeisteSinger i va dir: “segur que anem bé per aquí?”. I, la veritat, la seva idea ens enamora.

Sofisticació tècnica i ideals estètics

I tant o més ens enamora el seu disseny. Amb l’èxit dels seus rellotges entre els compradors, MeisterSinger va elevar el nivell de sofisticació tècnica en els seus productes, oferint avui peces d’una precisió impecable i un disseny preciós. No deixen la línia de la senzillesa en el seu vessant estètic, que destaca per ser clàssic, elegant i minimalista, amb aires vintage més marcats en unes que en altres col·leccions. Us animem a descobrir-les aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *