Mimoh, tradició i modernitat

Mimoh Joyas, pequeñas obras de arte

Mimoh és una marca jove, però amb tot un passat de joiers darrere. El llegat que aquest ha deixat als seus creadors és un saber fer tradicional i una proximitat extraordinària en el món del luxe. Però Mimoh va un pas més enllà i fusiona aquesta experiència amb una passió creativa, atrevida i novedosa que dóna com a resultat joies úniques, petites obres d’art. Passeu i deixeu-vos enamorar.


Les col·leccions que avui defineixen Mimoh són quatre i van d’allè més clàssic a allò més màgic tenint totes un punt comú, que és la fusió de tradició i modernitat

UNICOH by Mimoh


És, sens dubte, la col·lecció més icònica de la marca: la seva medul·la. Els seus protagonistes

són uns diamants naturals que reflecteixen el color pur de la terra de la qual van néixer, uns diamants opacs amb tonalitats i matisos estranys, extraordinaris; uns diamants inclassificables i irrepetibles: mai hi haurà dos iguals. Aquests diamants amplien l’imaginari al qual s’associa la reina de les gemmes, la qual es veu desproveïda, en aquesta col·lecció, del significat que pogués considerar-se més superficial per a reprendre tot el seu sentit i lluir la seva màxima esplendor: el que respecta la seva essència.
Van pensar els seus creadors que aquests diamants ÚNICS mereixien una talla que respectés al màxim la seva naturalesa. Per això, els protagonistes de la gamma *Unicoh estan tallats a la manera més antiga i espiritual, el que conserva al màxim la grandària original de la gemma alhora que li confereix una lluentor enlluernadora: la talla rose cut.
El resultat són peces d’aires barrocs alhora que d’una modernitat esbalaïdora. Els acabats mats i heterogenis de l’or no fan més que emfatitzar aquesta sensació. I el millor: si et compres un diamant Unicoh by Mimoh estaràs adquirint EL TEU diamant, perquè no hi haurà en el món cap altre igual.

Anillos Unicoh by Mimoh

MAGICOH by Mimoh

El color és una propietat inherent a tot el que ens envolta. Des de l’antiguitat ha tingut un valor simbòlic i ritual que va ser incorporat pels artistes com a forma d’influir en les emocions dels qui contemplen una obra. Els colors són capaços d’estimular i crear alegria, poden fer-nos sentir enèrgics o relaxats, amplien la influència de les ja de per si mateix poderoses gemmes… Per això i per la seva extraordinària bellesa, els colors són els grans protagonistes de la gamma Magicoh.

És ben encertat el nom d’aquesta gamma perquè les seves combinacions creen pura màgia: peces d’aires romàntics, compostes de safirs roses, robins i diamants; algunes salvatges, d’intenses tsavorites d’un verd verd jungla; altres misterioses, del blau intens del safir i la tanzanita, i unes serenes i hipnotitzants, amb l’estiuenc topazi com a protagonista. Per descomptat, també els sensuals diamants brown i negres!

Piezas Magicoh de Mimoh con amatistas

ETERNOH by Mimoh

Els diamants li deuen el seu nom a la paraula grega adámos, que significa invencible, inalterable, etern. La més codiciada de les gemmes és eterna en dos sentits: un més físic, perquè és el material més dur del món, i un altre essencial, perquè la seva bellesa és atemporal, no depèn de cap moda. Per això, atemporals són també totes les peces que formen la gamma Eternoh, d’aparent aire clàssic, però amb un rerefons modern, com l’encastat dels diamants en les aliances, que llueix un toc neobarroc, o l’ús indiscriminat de l’or rosa.

Eternoh és un valor segur, una col·lecció els atreviments de la qual no comprometen l’elegància, que és caràcter principal d’aquesta.

SOLITARIOH by Mimoh

Ja veieu que, en general, als creadors de Mimoh els agrada fugir del comú per a crear una joieria nova, jove, diferent, actual. Però… és això possible en una peça tan definida com ho és un solitari? Sens dubte ho és, i la col·lecció Solitarioh és una clara mostra d’això.

Els solitaris Mimoh estan confeccionats en or de 18k l’acabat matisat de la qual els aporta un toc de naturalitat que enamora i que, en certa forma, reivindica el sentit més profund del que és realment una joia -art mineral- fugint de trivialitats. En la mateixa línia proposen solitaris amb diamants «brown», el color natural dels quals trenca amb la tradició, mentre que el fet que formi part d’una peça molt arrelada a ella crean un joc de contrastos que ens encanta.

Solitarios de oro blanco y dorado y de diamante transparente y brown. By Mimoh

Tant aquests diamants de color com els transparents es combinen amb or blanc, daurat o rosa i encastat d’una manera tan elegant com poc habitual: embolicant el diamant en la mateixa estructura de l’anell, en lloc d’amb una grapa.

Us convidem a descobrir totes les seves col·leccions a la pàgina web de Mimoh i/o, per descomptat, a la nostra joieria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *