Sea Master Aqua Terra, un tribut al llegat marítim OMEGA

Reflexos de fusta, com la de la coberta d’un veler, sobre acer noble altament polit. Un verd profund i espès, tant com el de les algues que acaricien el casc d’aquest veler que bressolen les ones, mentre està ancorat. El Seamaster Aqua Terra és un magnífic tribut al valuós llegat marítim d’OMEGA.

El Seamaster Aqua Terra d’OMEGA ens té el cor robat. Aquest model de 41 mm i caixa simètrica s’ha elaborat en acer noble amb un disseny vorejat al fons.

L’esfera verda destaca per un motiu “Teak” horitzontal inspirat en les cobertes de fusta dels velers de luxe. Així mateix, compta amb una finestra de data situada a les 6, agulles rodiadas i índexs de Super-LumiNova blanca.

Aquest rellotge compta amb el calibre OMEGA Màster Chronometer 8900, certificat amb el màxim grau de qualitat i precisió per l’Institut Federal de Metrologia de Suïssa (METAS).

La revolució de la qualitat

Al cor del Sea Master Aqua Terra s’amaguen els revolucionaris components que garanteixen els més alts nivells de rendiment. Des de la Fuita Co-Axial, per a una precisió duradora, fins a l’espiral de silici, per a un antimagnetisme superior.

El doble de precís que qualsevol cronòmetre

El nou OMEGA Sea Master Aqua Terra compta amb el doble Certificat Master Chronometer. Primer, el moviment es testa a través del Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres, amb uns criteris de precisió de -4/+6 segons per dia. Després, el moviment i el rellotge complet afronten vuit proves Màster Chronometer establertes pel Swiss Federal Institute of Metrology, amb criteris de 0/+5 segons diaris.

Materials antimagnètics patentats

Els objectes d’ús diari, com els telèfons mòbils, els tancaments metàl·lics de les bosses, els ordinadors portàtils, etc. sotmeten al rellotge a camps magnètics i poden afectar el seu funcionament per sempre. Per a evitar el risc de desviacions permanents fins de diversos minuts al dia, OMEGA utilitza materials antimagnètics, com l’espiral de silici, capaços de resistir els camps més intensos.

Durabilitat

Cada rellotge destinat a ser Master Chronometer ha de passar primer 8 rigoroses proves que involucren la precisió, la resistència antimagnètica, la resistència a l’aigua i la duresa. Una selecció de rellotges de prova s’enfronta a exàmens de resistència a cops equivalents a 5000 g per a garantir la seva robustesa. Perquè no es tracta només d’un ús diari: el Sea Master Aqua Terra està pensat per a ser el teu aliat en tot esport intens.

No vindràs a veure’ns sovint

 Cada Master Chronometer està equipat amb una Fuita Co-Axial concebut per a reduir les friccions mecàniques en el moviment. El que això fa és reduir significativament la necessitat de lubricació i, per tant, la de revisions. Encara que ens encanta veure’t en Frasquet Joiers, hauràs de venir realment poc.

Canvia de look, no de rellotge

Un rellotge atemporal i que vagi d’acord amb la teva personalitat i la teva energia del moment necessita, per descomptat, poder canviar en aspecte sense alterar la seva essència. Per això, OMEGA posa a la teva disposició una àmplia col·lecció de corretges en gran varietat de materials (acer, pell, polièster, poliamida) i en infinites combinacions de motius i colors. Descobreix-les aquí i encarrega-les a Frasquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *