El teu primer diamant: els braçalets de Mimoh

tu primer diamante by Mimoh

Mimoh destaca per ser una marca que vol acostar la joieria de qualitat al públic jove. Per a aconseguir-ho, aposta per donar un toc fresc i nou a una base tradicional i per fer joies accessibles sense comprometre les matèries: or de 18kl i pedres precioses de gran qualitat. El pas més gran en aquest camí l’acaba de fer ara amb els seus nous braçalets de diamant cube cut: una original joia que és la candidata ideal per a convertir-se en el primer diamant d’una jove dona.

Un diamant en brut

Quan ens referim a algú mitjançant la metàfora “és un diamant en brut” estem dient que es tracta d’una persona amb unes capacitats extraordinàries encara per “polir”. Però la seva essència ja ÉS, existeix, intrínseca i meravellosa! L’única cosa que li falta és un ESTAR -polit- per a mostrar la forma externa que la majoria vol veure, perquè, sense ella, no la saben valorar. Al cap i a la fi, veuen només amb els ulls…

diamante cube cut de Mimoh

Amb un diamant real ocorre exactament el mateix. Però hi ha els qui saben aprecien a la més preciosa de les pedres precioses pel que és en essència, sense preocupar-se de les convencions estètiques. La jove marca Mimoh ja havia fet gala d’això amb la seva col·lecció Unicoh, en la qual uns diamants extraordinaris de color natural –no hi ha dos iguals, els matisos són infinits— són els protagonistes. Ara la marca ha fet un pas més enllà i ha creat una línia en la qual la talla, l’únic criteri de qualitat d’un diamant en el qual intervenia la mà humana, pràcticament desapareix. El resultat és una joia jove, accessible, autèntica i gens pretensiosa, la candidata perfecta per a convertir-se en el primer diamant d’una dona jove.

L’essència del diamant

Un diamant és una gemma que s’ha format en condicions de pressió i temperatura extremes en la litosfera. Tots els diamants extrets actualment es van formar fa aproximadament 2 mil milions d’anys i han estat portats prop de la superfície de la Terra a través del magma generat per erupcions volcàniques profundes.

Els diamants li deuen el seu nom a la paraula grega adámos, que significa invencible, inalterable. Les seves qualitats sumades a una bellesa extraordinària fan que el seu llaç simbòlic amb el compromís amorós sigui més que obvi: natural. Eternitat, bellesa, calor, invencibilitat; tot el que l’amor jove i apassionat respira. En gemmologia se l’associa amb la perfecció, una actitud vital positiva, la potenciació de l’autoestima i la inspiració en la creativitat. I tot això, òbviament, mai depèn de la seva talla.

tu primer diamante by Mimoh

La talla mínima

Els diamants en brut es troben naturalment en una àmplia varietat de formes, principalment octaèdriques, però també cúbiques i triangulars. El cube cut és la més novedosa de les talles, en la qual es respecta aquesta forma cúbica natural i només s’adapta la grandària o bé es talla des d’una altra de les formes originals fins a obtenir un cub, però infligint al diamant la mínima manipulació possible. Per això, el resultat mai són cubs exactes, sinó que és la pedra la que “mana” en el tall (com també ho fa en el color i la lluentor). Una vegada tallada si és necessari, no es poleix: queda amb la lluentor subtil i natural d’un diamant en brut.

Els braçalets amb diamant més accessibles

Les principals peces que Mimoh crea amb aquesta mena de diamants són braçalets fins, amb cadena d’or groc, blanc o rosa o bé amb fil de seda. Emvolta el diamant amb unes petites peces d’or esfèriques en les quals s’ha gravat la marca i que són el marc perfecte per al diamant rose cut. També aquestes peces estan disponibles en tres colors diferents d’or.

las pulseras cube cut de Mimoh

Atès que el treball humà de la talla desapareix i que les intrusions no són un problema perquè no es busca la transparència, molt al contrari, es prefereix el matís natural en el color, els braçalets de diamant cube cut de Mimoh són molt accessibles: es mouen entre els 120 i els 280€, depenent de si la cadena és d’or o de seda i de les peces d’or que contingui. Sens dubte, una oportunitat genial de poder lluir un primer diamant, en un joia sofisticada i jove alhora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *