Meister Telemeter de Junghans: oda a la velocitat i al temps

Meister Telemeter

En el famós circuit de Nürburgring se celebra cada any una de les carreres de cotxes més vistoses que existeixen: Gran Premi AvD Oldtimer, en el qual els més espectaculars cotxes històrics lluiten per la victòria. Si perfecció, precisió i un disseny retro són essencials per a la victòria, com no anaven a ser-ho també per al cronometratge? Per això, en la última edició, va ser el nou Meister Telemeter de Junghans l’encarregat de mesurar temps.

El passat mes d’agost va tenir lloc la 49a edició del Gran Premi AvD Oldtimer 2019 en el circuit més llarg del món, el de Nürburgring, a Alemanya, amb el seu llegendari bucle nord batejat pel pilot Jackie Stewart com «l’infern verd». Aquesta competició és coneguda per ser l’esdeveniment més important del món dels cotxes clàssics, en el qual no sols les carreres tenen cabuda: el públic també pot gaudir d’espectacles i exposicions relacionades amb l’automobilisme.

Gran Premio AvD Oldtimer


El nou Meister Telemeter de Junghans reflecteix l’admiració per l’automobilisme en cadascun dels seus detalls. La passió, perfecció i precisió que fan falta per a pujar en el més alt del podi són precisament les mateixes qualitats de les quals fa gala el Meister Telemeter de Junghans. Aquest model combina tradició, en el seu disseny, que està basat en el Chronographe de polsera junque la marca va llançar en 1951, i funcionalitat, en la seva construcció, que permet mesuraments de la màxima precisió. Les escales taquimètrica i telemètrica també permeten consultar d’un cop d’ull la velocitat i la distància registrades.

Meister Telemeter Junghans


Tenint l’estil i complint amb escreix l’exigència, és clar que no podia ser un altre que el nou Mesiter Telemeter de Junghans el cronometrador oficial de la prova. En la pista, llegendes vives de la història de l’automobilisme van lliurar emocionants duels al volant d’una altra mena de llegenda: els fascinants cotxes de carreres antics, el disseny de les quals conserven aquesta màgia del qual en el seu moment ja va ser excepcional i autèntic.

Els vencedors de la carrera en la categoria Gentlemen Drivers” – cotxes construïts fins a 1965 – van rebre un obsequi molt especial: un Meister Telemeter de Junghans, el rellotge que és una oda a la velocitat i el temps. La resta dels mortals haurem de fer-nos amb ell d’una forma més clàssica: venint, per exemple, a Frasquet Joiers.

El nou Meister Telemeter de Junghans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *